Malzemeler 1 paket margarin (250 gram), Yarım çay bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı pudra şekeri, 1 yumurta akı, 1 çay kaşığı kabartma tozu, Aldığı kadar un (yaklaşık 4 su bardağı kadar). Süslemek için 1 paket bitter çikolata, (80 gr.) Hindistan cevizi. (Toz Antep fıstığı veya fındık kırığı da kullanılabilir.) Hazırlanışı Kurabiye hamurunu hazırlamak için, yoğurma kabının içerisine margarin, sıvı yağ, pudra şekeri ve yumurta akı eklenip karıştırılır. Un ile kabartma tozu elenerek ilave edilir ve güzelce yoğrulup kulak memesi kıvamında bir hamur elde edilir. Kurabiye hamurundan küçük parçalar kopartılıp avuç içinde top haline getirilir. Düz bir zemin üzerinde ortası kalın kenarları ince olacak şekilde yuvarlanır. Uç kısımları birleştirilip şekillendirilir ve yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizilir. Önceden ısıtılmış 180° fırında, üzerileri kızarmadan beyaz kalacak şekilde pişirilir. Pişen nişan kurabiyeleri soğuyuncaya kadar bekletilir. Bir paket bitter çikolata benmari usulü eritilir. Nişan kurabiyesinin uç kısmı eritilen çikolataya daha sonra süslenecek malzemeye batırılıp yağlı kağıt üzerine dizilir. Hazırlanan nişan kurabiyesi çikolatasının donması için buzdolabında yarım saat kadar bekletilir. Buzdolabından çıkarılan kurabiyeler servise sunulabilir.