X İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARKADAŞINA GÖNDER Keşkül Nasıl Yapılır?
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz

Nasıl Yapılır?

  • Giriş Tarihi: 17.3.2016 10:49 Güncelleme Tarihi: 17.3.2016 10:49
Keşkül Nasıl Yapılır?
Keşkül Nasıl Yapılır?

Malzemeler

  • 1 Litre süt
  • 1 bardak seker
  • 1 paket vanilya
  • 1 cay bardagi cekilmis toz badem
  • 1 yumurta sarisi
  • 4 yemek kasigi pirincunu
  • 1 cay bardagi hindistan cevizi
  • üzeri icin yesil fistik

Hazırlanışı

  • Süt tencereye alinir,pirincunu,yumurta sarisi,cekilmis badem,seker,vanilya .hindistan cevizi ilave edilir.
  • Koyulasincaya kadar karistirilir,göz göz fokurdamaya baslayinca ocaktan alinir kaselere paylastirilir.
  • Soguduktan sonra buzdolabinda 2 saat bekletilir .
  • Servis etmeden önce yesil fistik üzerine eklenir.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.