Adana'nın Karataş ilçesine bağlı Bahçe Mahallesi'nde tarım işçiliği yapan Karanfil ve İbrahim Timi çiftinin 2 çocuğundan büyüğü Cumali Timi'den, 12 Nisan sabah saatlerinde arkadaşıyla oyun oynamak için çadırdan ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamadı. İşçiler Timi'yi bulamayınca durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi.
TERLİKLERİ BULUNDU
Timi'nin terlikleri, sulama kenarında bulundu. Sulama kanalı ve çevresinde 250 personelin katılımıyla başlatılan arama çalışmalarında henüz bir ize rastlanılmadı.
Çalışmalar, dördüncü gününde de devam ederken aile oğullarının bir an önce bulunması için Müge Anlı'dan yardım isteyerek gözyaşı döktü.
DAHA ÖNCE BOĞULMA VAKALARI YAŞANDI
Cumali'nin kaybolduğu köyün muhtarı İsmet Bulut, "Burası yapay bir drenaj kanalı. Derinlik 3 ila 5 metre arasında değişiyor. Daha önce burada 10 tane boğulma vakası yaşandı." dedi.
TERLİK CUMALİ'NİN
Anne Karanfil Timi, bulunan terliğin Cumali'nin olduğunu doğrulayarak, "Terlik Cumali'nin. Anne kenarları yırtıldı demişti. Kimse ile düşmanlığımız yok" diyerek gözyaşlarına boğuldu.
"KORKTUKLARI İÇİN SÖYLEMİYOR OLABİLİRLER"
Anlı, çevredeki çocukların Cumali'ye ne olduğunu bildiğini düşündüğünü söyleyerek, "Korktukları için söyleyemiyor olabilirler" dedi.