SON DAKİKA: MÜGE ANLI'DA AŞKI MEMNU OLAYI! 12 YILLIK KOCASININ YEĞENİYLE KAÇTI... CANLI YAYINDA HER ŞEYİ ANLATTI
Müge Anlı'da masaya yatırılan Aşkı Memnu benzeri olay herkesi şaşırttı. Olayın aktörü canlı yayında anlattı...
Afyonkarahisar'da yaşayan üç çocuk annesi Hatice Kaygısız, 1 Ağustos'ta ortadan kayboldu.
Eşinin yeğeni Süleyman Abacı tarafından kaçırıldığını iddia eden Seçer Kaygısız (44), araştırmacı gazeteci Müge Anlı'ya başvurdu
İddiasına göre dedelerinin mezarını yaptırmak için ablasıyla birlikte Afyon'daki evine gelen yeğeni Süleyman Abacı, kandırdığı eşi Hatice Kaygısız'la beraberlik yaşamaya başlamıştı.
"YEĞENİM EŞİMLE YAKINLAŞTI"
Cami kapısını bile çaldığını ileri sürdüğü yeğeninin kendi evinde eşiyle yakınlaştığını söyleyen Seçer Kaygısız, adını koluna kazığı Hatice Kaygısız'ın saf biri olduğuna ve kandırıldığına dikkat çekti.
Suç dosyası hayli kabarık çıkan Süleyman Abacı'nın tehlikeli biri olduğunu da belirten Kaygısız, gözyaşları içinde 12 yıllık eşine seslendi.
Her şeye rağmen geri istediğini, eskisi gibi güveneceğini söylediği karısına, "Hatice yanlış yoldasın. Dön gel. Bu hasretliği bitir. Seni çok seviyorum" diyen Kaygısız, canlı yayında gözyaşı döktü.
İŞTE YEĞENİYLE KAÇAN KADININ AKILALMAZ AÇIKLAMALARI!
Müge Anlı'da son dakika: Çocuğunu bırakıp giden eş canlı yayında!