Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

‘Eşkıya’dan şaşırtan final

Atv'nin büyük ilgiyle izlenen dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın sezon finali bittiğinde şaşkındım.
Neden mi? Aileden ve ekipten hiç kimse ölmemişti de ondan... Hatta tam tersi oldu;
'Tetikçi Ziya'nın suikastı sonucunda öldüğünü sandığımız 'Kimsesiz Yaşar' ile çiçeği burnunda eşi 'Doktor Derya'nın ölmediği, her şeyi onları korumak ve bu âlemden çekip çıkarmak isteyen 'Hızır'ın planı olduğu ortaya çıktı. Malum, mafya dizilerinde sezon finalleri çok kanlı olur. (Bkz: 'Çukur') Gelecek sezona kimin ölüp kimin kalacağı soru çengeli olarak beyinlere takılı kalır. Ancak 'Eşkıya'nın senaristleri, bu beklenti içinde olan seyirciyi ters köşeye yatırdı. Son derece sakin, ılıman ama duygulu bir sezon finali yazmayı tercih ettiler.
Bu arada 'Asla ayrılamazlar' denilen 'Hızır' ile karısı 'Meryem'in mahkemede resmen boşanmaları da büyük şok yarattı. 'Hızır', ailesini korumak için yüreğine taş bastı ve eşi 'Meryem' ile oğlu 'Ömer'i yurt dışına gönderme kararı aldı. Bu saatten sonra elini kolunu bağlayan hiçbir şey kalmayan, aile mutluluğunu bile bu uğurda feda eden 'Hızır'ın son karedeki bakışı çok şey anlatıyordu.
Yeni sezonda Reis'in düşmanlarının yerinde olmayı kimse istemez doğrusu...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA