Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ne yaptın Haşmet?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünü izleyenler bu soruyu sordu. Haşmet Façalı, kendilerine ihanet eden öz oğlunu öldürttü.
Oysa can düşmanları Hızır ile birlikte dizinin tüm anneleri, Ferman'ın infazına karşı çıkmış, "Gençtir, hata yapar, affet" demişlerdi.
Ama Haşmet, ihaneti hazmedemedi. Adamlarına tek evladını boğarak öldürttü. İnfaz yaşanırken, Haşmet'in hıçkıra hıçkıra ağladığı anlar ise Eşkıya'nın bugüne kadarki en dramatik sahnelerden biri olarak hafızalara kazındı.
Bu arada Haşmet Façalı karakterini canlandıran Turgut Tunçalp'in muhteşem performansı ise göz kamaştırıyor. Bunu göz ardı etmeyen senaristler her bölüm ona daha fazla rol yazarken, Haşmet Façalı pek çok yan karakteri sollayıp dizinin demirbaşları arasında yer almaya başladı.
Peki Haşmet, husumeti unutup Hızır'ın yanında mı saf tutacak, yoksa Çakırbeyliler, oğlu Ferman'ın ölüm fermanını imzalayan Haşmet'i affetmeyip kalemini mi kıracak? Bunu da senaristlerin 'keseceği racon' belirleyecek...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA