Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

S-400’ler vazo olacakmış!

Rusya'dan alınan S-400 savunma sistemi ile ilgili en fantastik iddia Halk TV'de dile getirildi.
Sözcü gazetesi yazarı Zeynep Gürcanlı, şöyle dedi: "S-400 füzeleri asla bir Rus uçağını, füzesini vurmaz. O füze öyle bir füze ki, Suriye uçaklarını vurmayacak. Kimi vuracak, Yunan uçağını vuracak. Neden, çünkü NATO uçağı. Biz NATO üyesi bir ülke olarak NATO'ya karşı füze alıyoruz... O füzeleri vazo falan dekoratif amaçlı kullanacağız. Biz Amerikan uçağı kullanıyoruz. 15 Temmuz'da uçaklar bombaladı ya, bir darbe daha olursa biz kendi uçağımızı vuracağız o füzelerle. O yüzden o füzeleri Saray'ın etrafına kuracaklarını düşünüyorum."
Demek akıl tutulması böyle bir şey. Fazla NATO şakşakçılığı insanı bu hale getiriyor işte. Füzeler vazo olacak diyende akıl aramak hata aslında. Erdoğan, 'S-400 almayalım' dese bunlar alalım derler. Yeter ki, Erdoğan'a muhalefet olsun! İşte Türk solunun düştüğü acınası hal bu! 6. Filo askerlerini denize döken Deniz Gezmiş, bunları görse ne derdi acaba?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA