Dr. Astrolog Şenay Devi
Dr. Astrolog Şenay Devi
28 Temmuz'a hazır olun! Aslan Burcu'ndaki Yeni Ay hem bereket hem aşk getiriyor: Özellikle bu burç...
27.07.2022 | Çarşamba
Güneşin kendisi tarafından yönetilen, Aslan burcu enerjisi tamamen kendimizi kendi evrenlerimizin merkezinde konumlandırmak ve arzularımızı buna göre önceliklendirmekle ilgilidir. Güneş ve ayın Aslan'da ve iletişim gezegeni Merkür'ün Aslan'da hizalanmasıyla, bu yeni ay, tutkulu taraflarımızla temasa geçmek ve kalplerimizi tutuşturan şeylerle bağlantı kurmak için harika bir zaman. Aşk, yaratıcılık, güven ve kendini ifade etme ile ilgili niyetlerin hepsi şimdi özellikle güçlü.
Genel olarak yeni aylar, yeni niyetler belirlemek ve yeni projeleri başlatmak için iyi bir zamandır. Ancak bu Aslan yönetimindeki ay, ışıkların uğurlu gezegen Jüpiter ile olan mistik bağlantısı sayesinde, bize hayallerimizin peşinden gitmek için daha da şanslı bir fırsat sunuyor. Jüpiter büyümenin, genişlemenin ve bolluğun gezegenidir , bu nedenle bu yeni aya ya büyük ya da eve gitme enerjisi getiriyor ve tüm zodyak işaretlerini altına gitmeye teşvik ediyor. Şanslı Jüpiter, Temmuz ayının yeni ayı ile aynı tarihte yıllık gerileme dönemine de başlıyor , bu nedenle hayatımızda iyimser ve inanç oluşturucu etkisini hissetme olasılığımız daha da yüksek.
Aslan mevsimi dögnüsünde gerçekleşen bu Yeni Ay ile herkesin kükremenizi duymasına izin vermenin zamanı. Temmuz 2022 yeni ayın burçlarınıza etkileri için izlemeye devam edin.

KOÇ: Yaratıcı olalım, Koç! Bir ateş burcundaki bu yeni ay, tutkularınızı ateşleyerek dolup taşıyor, sizi ilhamla ve kendini ifade etme arzusuyla dolduruyor. Ay, şu anda burcunuzu kutsayan Jüpiter ile bağlantı kurarken, kendinizi büyük ve güzel bir şekilde ifade etmeye çağrıldığınızı hissedeceksiniz. Bu durum, ister bir aşk ilişkisine gönül vermek, isterse muhteşem bir sanat eseri yaratmak olsun, şimdi her şeyi masaya koymanın zamanı geldi.
BOĞA: Evinizde bir kral veya kraliçe için uygun bir sığınak gibi hissetmelisiniz özellikle sizin gibi lüks seven bir burç için! Dördüncü evinizdeki bu yeni ay, yaşam alanınızı kim olduğunuzu ifade edecek şekilde yenilemeniz için size ilham verecek. Mobilyaları yeniden düzenleyerek, duvarlarınızı değiştirerek veya kitap raflarınıza birkaç eğlenceli yeni süs eşyası ekleyerek dekorunuzda yaratıcı olun.
İKİZLER: İçinizdeki sosyal kelebeğiniz özgürce çırpınmaya hazır İkizler! Sosyal sektörünüzdeki yeni ay, çevrenizdeki insanlarla taze ve içten ilişkilere ilham verir, bu nedenle bir iş arkadaşınızla sohbet edin Dışa dönük tarafınız, birkaç eğlenceli sohbetten sonra yeniden şarj edilmiş ve yuvarlanmaya hazır hissedecek.
YENGEÇ: Şu anda burcunuzu süsleyen lüks gezegen Venüs ve sizden ihtiyaçlarınızı ilk sıraya koymanızı isteyen bu gösterişli yeni ay ile bu ay, kişisel bakım için en iyi zamandır . En iyinin en iyisini hak ediyorsun, Yengeç, bu yüzden sana değerini hatırlatan özel bir şeyle kendine davran. Ancak dışarıda eğlenceli bir gece geçirirseniz, çok fazla savurganlık yapmayın. Çünkü harcadığınız para cebinizde bir delik açıyormuş gibi hissedebilirsiniz!
ASLAN: Bu karanlık ayın ay ışığı senin üzerinde sevgili Aslan bu yüzden sahnenin merkezinde hak ettiğin yeri al! Bu, imajınıza odaklanmak ve gücünüzü daha somut bir şekilde nasıl somutlaştıracağınızı bulmak için güzel bir zamandır. Cesur yeni görünümlerle denemeler yapın ve biraz ışıltı ve çekiciliğin büyüsüne kapılın. Kendinizi sunma şekliniz, benzersizliğinizin bir uzantısı ve sınırsız yaratıcılığınız için başka bir kap olabilir, bu yüzden kendinizi görmenize izin verin.
BAŞAK: Bu yeni ay Başak altında bazı solo kesintilerde programınızı ve kaleminizi temizleyin. Ancak bu zamanı ev işleri veya diğer ev içi sorumluluklarla doldurma dürtüsüne kapılmayın! E-postalara yetişmek yerine, uykuya yetişin. Yeni bir yapılacaklar listesi yazmak yerine hayallerinizi not edin veya kalbinizin en büyük yeni ay niyetlerinin bir listesini yazın. Ruhsal benliğinizle bağlantı kurarak, günlük yaşamınız ile çok daha uyumlu hissedeceksiniz.
TERAZİ: Bu yeni ay, İle sosyal ekibinizde veya meslektaşlarınız arasında bir lider olarak gücünüze sahip çıkmanıza izin verin ve insanları bir araya getirmek için elinizden geleni yapın. Çevrenizdeki insanlar için bir mihenk taşısınız, bu yüzden masaya adım atın ve masaya getirdiğiniz fikir ve beceriler konusunda kendinize güvenin.
AKREP: Şimdi iş yerinizde gerçekten parlayacağınız bir zaman, Akrep - bu yüzden en gösterişli yeteneklerinizi ön plana çıkarın ve dikkatleri üzerinize çekmekten korkmayın. Kariyerinizde yeni bir sayfa açmak veya patronunuzla rolünüz hakkında yeni bir sohbet başlatmak istiyorsanız, şimdi inisiyatif almak ve tutkularınızın peşinden gitmek için çok uygun bir zaman. Şans senden yana iyi değerlendir.
YAY: Kendinizi her zamankinden daha maceracı ve özgür ruhlu hissediyorsunuz Yay. Yönetici gezegeniniz Jüpiter'in bu yeni ay ile bağlantı kurması gerçeği sadece heyecanı artırıyor! Heyecan verici yeni yolculuklar şimdi gerçekleşiyor, bu yüzden kalbinizi takip etmek ve ruhunuzu aydınlatan fırsatlara evet demek önemlidir. Bilinmeyene atılmak her zaman kolay değildir, ancak şu anda dallanıp risk alma zamanıdır.
OĞLAK: Oğlak, büyümenin önüne hiçbir şeyin geçmesine izin verme. Bu yeni ay, haritanızın hassas bir bölümüne isabet ettiği için ekstra kişisel hissettirebilir, ancak aynı zamanda ilişkilerinizde gerekli sınırları belirlemeniz ve gelişmek için ihtiyacınız olan yardımı istemeniz için sizi harekete geçiriyor. Yeni girişimlere başlarken kendinizi güvende, desteklenmiş ve özgüvenli hissetmeyi hak ediyorsunuz. Dönüşümünüzü kucaklarken, enerjisel bağlarınızı düzenlemek için bu enerji artışını kullanın.
KOVA: Şu anda en yakın ilişkilerinde neler oluyor, Kova? Dinamikleri kontrol edin ve kendiniz de dahil olmak üzere tüm tarafların düzgün şekilde ilgilenildiğinden emin olun! Şimdi arzularınıza öncelik verme ve ortaklarınızdan ihtiyacınız olanı isteme zamanı. Aynı zamanda, hayatınızdaki diğer insanları özel hissettirdiğinizden emin olmanın da zamanıdır. Değerinizi kabul edin ve ardından ışığınızı cömertçe paylaşın.
BALIK: Yaratıcı ve ruhsal benliğiniz olamayacak kadar iş sorumluluklarıyla boğulmuş mu hissediyorsunuz ? Bu işe yaramayacak, sevgili Balık! Özgür ruhlu benliğinizin gerçekten parlaması için daha fazla yer açmak için takviminizi yenileyin ve programınızı değiştirin. Tutkularınızın peşinden gitmek, hayallerinizi keşfetmek ve ilhamınızla bağlantı kurmak için zamana sahip olmayı hak ediyorsunuz bu yüzden bunu bir öncelik haline getirin ve diğer sorumluluklarınız gibi onurlandırın.
SON DAKİKA SON DAKİKA