İzel Çelebi
İzel Çelebi
Plajları sallamaya hazır olun! 2022'nin temmuz ayına damga vuran en trend plaj modası
04.07.2022 | Pazartesi

En güzel aylardan temmuz ayı sıcağıyla, güneşiyle ve dinamik günleriyle aramızda. Beklediğinize değecek bir yaz için sezonun plaj esintilerine biraz kapılıp gidelim.

SİYAH – BEYAZ MAYO

Klasik ve zamansız siyah beyaz çifti mayolara asalet getiriyor. Sade bir şıklık arayanlar için asil görünümün kilit renklerini kullanmayı unutmayın. Tam da bir joker.

CANLI PLAJ

Renklenin, neşelenin, cesareti toplayın ve canlanın! Güzel ve canlı renklerle içiniz açılsın, gününüz renklensin. Modumuzu yükseltecek bir öneri olsun.

ÇİÇEKLİ

İster floral desenlerle isterseniz de üç boyutlu çiçek detaylarıyla bu trende ayak uydurabilirsiniz. Romantik kombin sevenler, çiçeklerin hakimiyeti altına girebilirler.

İDDİALI

Mayo, mayokini, bikini veyahut pareolar… İddialı tasarımların tutkunu olanlar için plaj modasına damga vuracak modeller geliyor.

MAVİ- BEYAZ

Mavi ile beyazın mükemmel uyumu ve bu uyum karşısındaki zarafeti diyoruz. Mavi- beyaz tutkunları özellikle Blue- Blanc koleksiyonuna mutlaka göz atmalısınız.

RENKLİ LEOPAR

Leopar severlere müjde! Bu plaj oyununa renkli leopar da dahil oluyor ve sınırları zorluyor. Daha çok mavi ve pembenin hakim olduğu leoparlara bir göz atın derim.

DENİZ VE MARİNA ESİNTİLERİ

St. Tropez'den alınan ilhamla denizin gücü mayoların üzerinde. Dümen, halat, çapa gibi desenlerden deniz kabuklarına tam bir deniz kızı görünümüne bürüneceksiniz.

UZUN KİMONO

Kimonolar her sezon bizimle plajlarda salınarak havasını atmaya devam ediyor. Özellikle uzun kimonolar bu sezon oldukça revaçta. Hatta sokak stiline bile dahil edebilirsiniz.

VÜCUT AKSESUARI

Seksapalitesi yüksek bir görünüm için vücut aksesuarlarını plaj modasına dahil etmeyi unutmayın. En çok da bel bölgesinde görmeye alışkın olduğumuz bu ışıltılar size hareket katacak.

Işıl ışıl parlayacağınız, dinamik bir hafta olsun. Yaz günlerinin tadını çıkarın ve modayla kalın.

SON DAKİKA SON DAKİKA