İzel Çelebi
İzel Çelebi
Tarzınızda doğallık esintileri: Hasır aşkına!
25.07.2022 | Pazartesi

"El emeği göz nuru dediğimiz rafya lifinden, yaz mevsiminin belki de en çok ve en sevilerek kullanılan materyali hasır, şimdinin modern ve cool halini aldıysa bunu ikonik yapan kesinlikle Jane Birkin! Hasırı her parçada her kombinde özgürce kullanabiliriz. Hasır severleri buraya alalım yaz bitmeden doyasıya kullanalım. Şimdi biraz hasıra doyalım, mutlu haftalar, modayla kalın…"

GÖLGE

Güneşten korunmak isteyenleri ve gölge severleri şöyle alalım! Alabileceğiniz en büyük hasır şapkayı alıp kullanabilirsiniz ve bu şapkalar sizi oldukça havalı gösterecektir. Bu yazın trend renklerinden olan turuncu ile de mükemmeli yakalayabilirsiniz.

GÜNLÜK

Günümüze eşlik edecek en güzel partner büyük bir hasır çanta! Püsküllü, renkli detaylı ya da klasiklerden…

HASIR DETAYLAR

Tamamını hasır kullanmak istemeyenler ufak hasır detaylarla şıklığı yakalayabilirler. Bu terlikler çok trend.

PLAJ ÇANTASI

Plaj çantalarından vazgeçilmez tabi ki hasır! Cool bir plaj görünümü için hasır çanta favorimiz.

VİZÖR

Coollukta son nokta! Bavulda az yer kaplaması da cabası üstelik. Sofistike ve sportif bir görünüm, vizör şapkaların alında saklı.

SEPET ÇANTA

Tam bir meyve sepeti görünümündeki sepet çantalardan bohem tarz akıyor. Hem kullanışlı hem stil sahibi görünüm için oldukça elverişli.

DOĞAL

Görmeye alışkın olmadığınız tarza hasır ayakkabılara puanınız kaç? Doğal görünümü ve farklı dokunuşuyla marjinal bir seçim olacaktır.

İKONİK

Panama modellerinden hasır şapkalar özellikle üzerindeki fular desenleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Fular yerine ponpon ya da saçak da tercig edebilirsiniz.

İDDİALI

Topuklu severleri şöyle alalım! İddiayı sevenler için hasır topuklular tam da size göre. Dolgu topuklardan ince hasır topuklara tarzınıza uygun modellerde tercih ederek cüretkar bir kombine sahip olabilirsiniz. Bu sezonun modası kroşelerle bu kombini tamamlayın.

KONFORLU

Konforu seven ayaklara hasır sandaletler veyahut espadriller… İster gece ister gündüz kombininize eşlik edebilir.

SALAŞ

Düz taban, giy çık terlikleri! Yazın uzun elbiselerinize eşlik edecek en güzel parça belki de bu terlikler olacaktır, valizde yer kaplamaz tatile giderken yanınızdan ayırmayın!

SON DAKİKA SON DAKİKA