Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

Erotik edebiyat

Melissa P., 1985 doğumlu bir İtalyan kızı... Genç yaşına rağmen başından geçen bin bir türlü cinsel deneyimi, 'Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi' adıyla Türkçe'ye çevrilen kitabında ortaya döktü. Kitap İtalya'da bir milyon sattı.
Melissa P. ile yapılmış bir röportaj gözüme çarptı. Meslektaşlarımız "Erotik kitap okumadım" başlığını uygun görmüş. Söyleşiyi yapan bir yerde soruyor: "En beğendiğin erotik edebiyat yazarları hangileri?"
Melissa P. buna şöyle cevap vermiş: "Sanılanın aksine çok sayıda erotik kitap okumadım. Okuduklarımdan Henry Miller'ı, Anais Nin'i, Kawabata'yı, Marquis de Sade'ı beğeniyorum."
Yahu daha ne olsun! Miller, Nin, Kawabata ve Sade bu işin pirleri değil mi? Erotik edebiyatın "Top 10" listesi yapılsa bu dörtlü mutlaka orada yer almaz mı? Alır!
Melissa hanım erotik edebiyatın kralını okumuş. Onu sanki böyle bir şey yapmamış gibi göstermenin ne gibi bir anlamı var; işte bunu çözemedim. Yoksa kastedilen, "Okudu ama etkilenmedi çünkü kendi deneyimleri yetiyordu" mu?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA