Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

Düşmanlık dalgası

Fransa'da aslında aşırı sağcı olup da, makyaj tazelemiş olan Ulusal Cephe yerel seçimlerde çok ciddi bir yükseliş gösterdi.
ABD'de ise başkanlık yarışına katılan Cumhuriyetçi Parti aday adaylarından Donald Trump, "Müslümanlar ülkeye alınmasın" diyerek büyük bir tartışmaya yol açtı.
Siz bakmayın demokrat Başkan Obama'nın bile tartışmaya katılarak Trump'a Amerikan değerlerini hatırlatmasına... Cumhuriyetçi kesimden, muhafazakârlardan, tutuculardan şöyle okkalı bir protesto yükselmiyor Trump'a karşı...
Çünkü içten içe onlar da öyle düşünüyor.
Yıllardır yaptığımız uyarılar, maalesef gerçek oluyor. IŞİD'ler, Boko Haram'lar, El Şebab'lar ortaya çıkıp da... "İslam adına" kafa kesmeye, alışveriş merkezi basmaya, bomba patlatmaya başladığında...
Bu yapılanların mutlaka bir karşılığının olacağını... "Onlar gerçek Müslüman değil" demenin hiçbir işe yaramayacağını...
Sokaktaki sıradan Batılının, Müslümanlardan korkmaya başladığını... Kabağın da, ne yazık ki o ülkelerde yaşayan masum ve aklıselim sahibi Müslümanların başında patlayacağını söylemiştik. İşte o günlere geldik.
Olayın Ulusal Cephe veya Donald Trump ile sınırlı kalacağını sanmayın. Müslüman düşmanlığı dalga dalga yayılacak, bir süre sonra Batı'nın demokratlarını da etkileyecektir.
Bu dalgayı durdurmanın imkânı bulunmuyor. İş işten geçti. Çünkü katliamların kanlı anıları insanların hafızasına kazındı. Yatışmaları uzun yıllar alacak.
Farkında mısınız: Olayın bu hale nasıl geldiğini hâlâ lafı gevelemeden, dobra dobra tartışamıyoruz!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA