Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SAVAŞ AY

Bu toprağın sesi aslında bizim sesimiz

Anadolu Ateşi Bu Toprağın Sesini Arıyor yarışması bu cumartesi atv'de başlıyor malum. İşte bu yarışmaya vatandaş tepkisi de gayet hoş oluyor. Bakın gelen mesajlardan birini, Tarık Çiftçi adlı okurumuzun mektubunu paylaşayım sizinle.

Satıştan anlaşılır

"Ben türkü dostu olan bir kardeşinizim. Böyle bir programın yapılacağını duyduğumda inanın çok sevindim.
Artık içi boş, bizim kültürümüzle ilgisi olmayan, sadece reyting amaçlı, güzel Türkçe'mizi bilinçli ve bilinçsiz bir şekilde yok etmeye başlayan programlardan gına geldi. Türkülerin ne kadar sevildiğini kaset-cd satışlarından anlamak mümkün. Aşık Mahzuni Şerif, Sabahat Akkiraz, Ahmet Kaya, Grup Çığ, Erdal Erzincan, Musa Eroğlu vb. türkü dostlarının kaset satışları incelense inanılmaz rakamlar ortaya çıkacaktır.

Kim şaşırdı?

Yıldız Tilbe bile çıkardığı türkü kasetinin çok satmasına şaşırmış ve biz bu haberi basında okumuştuk. Hiç şaşırmamak gerekiyor. Çünkü biliyorum ki; türkülerle sevinen, coşan, türkülerle ağlayan, üzülen ve kendini en iyi türkülerin anlattığını düşünen bir dolu insan var. Türkü seven yeni nesiller yarattığımız sürece, daha dürüst, daha mutlu, insanı seven, yaşama hakkına değer veren bireylerle dolu bir ülke olacağımıza inanan biriyim."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA