Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SAVAŞ AY

Nazardan kurtulmanın pratik yolları!..

SANATÇI, manken ve sporcular dışında, özellikle politikacıların nazara karşı çok dikkatli olmasını istiyor bu yazar arkadaşımız. Bu arada kendince çok önemli bir örnek de vererek; " Sayın Başbakanımızın attan düşmesi de aslında bir nazar sonucu ortaya çıkmıştır.

Tayyip Bey dikkat!..
Avrupa ve Türkiye'de siyasetteki başarısının yanında, karizmatik kişiliği ile halk arasında sevilip tanınan Erdoğan, sağlığı için nazara karşı çok dikkatli olmalıdır. Başbakan, nazara karşı haftada iki defa çıplak ayakla toprağa basarak nötrlenmelidir."

Bilinç olayı
Kafayı neden bu konuya taktığını ise şöyle açıklıyor; "Ben, merkezi Kanada'da bulunan Uluslararası Metafizik Akademisi'nde 4 yıllık bir eğitim çalışması yaptım. Halkı bilinçli hale getirmek görevimdir.

Git
toprağa bas
Bir olayda nazara uğradığını düşünen insan, en kısa sürede çıplak ayakla toprağa 2 dakika basmalı ve negatif enerjisini topraklayarak, nötrlemeli ve bir şekilde enerjisini boşaltmalıdır.

Deniz Baykal'a tavsiye
Kim bilir, tez zamanda bu arkadaşın önerisini ciddiye alıp toprakta çıplak ayak dans eden bir dolu politikacı görebiliriz çevrede. Bu tez doğruysa ilk harekete geçenin de Deniz Baykal olması muhtemeldir değil mi?..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA