Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SAVAŞ AY

Neresiymiş o fareli mekân?..

DÜN fareli eğlence mekanını yazdım ya. Telefonum susmadı bütün gün. Vatandaş arıyor, soruyor, merak ediyor.
Kars'tan, Kütahya'dan, Almanya'dan bile arayıp; " Nere ora Savaş abi?" diyen oldu. Hayat boyu gelip oraya gitmesi düşünülmeyecek yurttaşların bile en azından merak saikiyle sorması bir yana, esas sorması gerekenlerden çıt yok iyi mi?

Üfürük
belediyeler
Boğaz'ın iki yakasında sınırı bulunan belediye başkanları niye araştırmaz ki acep? Ya sağlık müdürlüğü? Vazife olaraktan hiç mi üstlerine alınmadılar olayı? Bana kalırsa onlar yetkililer buranın neresi olduğunu çoktaaan ve buz gibi, bal gibi biliyor. O yüzden gık bile çıkarmıyorlar. Bir süre beklerim. Malum yere bir şekilde, ille ki gönderirim bir yardımcımı.

Darılmaca
yok
Olmazsa içeriden biriyle meseleyi hallederim. Sonra hem işletmecilere. Hem ses etmeyen, kıl kıpırdatmayan belediyecisine, sağlıkçısına güzellikler düşünürüm. Peşin peşin uyarayım sonradan darılmaca olmasın di mi?..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA