Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKUR TEMSİLCİSİ OKUR TEMSİLCİSİ - YAVUZ BAYDAR

Deniz ve dere

Bu köşe gazeteyi hazırlayanları, hazırladıkları içerik üzerinden eleştiren, hataları sorgulayan; oturup düşünmeye veya - gerekirse - hesap vermeye teşvik etmekle görevli. Ama tabii ki "hasmane homurdanma" değil, bir "vicdan muhasebesi".
Ama sadece karşı tepkilere değil, övgülere de açık.
Mesela Tuncay Duman… Okurumuzun mesajında SABAH, "cıvıl cıvıl, hayat dolu" olması dolayısıyla kutlanmakta. Karşıt görüşte olduğu bilinen yazarlar da, isim isim sayılarak, bu canlılığa katkıları için övülmekte. Okurlar güne bu gazeteyle gülümseyerek ve öğrenerek başlamak için çağrılmakta.
Bir diğer okur, Edip Derin
Mesajını aktarıyorum:
"Sizi tebrik etmek geldi içimden, bu günkü manşetiniz çok harika! Deniz Geçildi, Dere Aşılamadı'… Ancak bu kadar güzel ifade edilebilirdi dün yaşananlar!.. İyi çalışmalar!.."
21 Ekim tarihli gazetenin manşeti, yükseköğretimde başörtüsü/türban sorununu çözmek için iktidar ve muhalefet partileri arasında yapılan görüşmelerin somut sonuç vermeden tıkanmasına işaret etmekteydi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA