Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Gökçek'ten 'aldatıldık' itirafı…

Gazetecinin mesai mefhumu yoktur. Bayram seyran, pazar fark etmiyor… İş aşkı tüm aşklara baskındır.
Hal böyle olunca dün yine gazetenin yoluna düştüm… Aradan geçen 116 gün sonra Ankara Arena Spor Salonu'nda AK Parti İl Kongresi için… Bugünün dünden ilk kutlaması için masamda duran çiçeği görünce güne iyi başlamanın keyfini yaşadım. Evet, bugün yaşanmışlıklarıma yeni bir pencere aralıyorum. Turkuvaz Medya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Serhat Albayrak Bey'in doğum günü çiçeği mutlu bir haftanın habercisi oldu. Yürekten teşekkür ediyorum… Başkent Arena Spor Salonu 28 Ağustos tarihinde AK Parti Olağan Kongresi'ne tanıklık etmişti. Hani bir cümle vardır 'bu işi çok iyi biliyorlar' diye… AK Parti kadroları organizasyon işlerini çok iyi yapıyor. AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından en ufak ayrıntılar dahi düşünülerek hazırlanan Arena'ya, 28 Ağustos'ta Dışişleri Bakanı olarak gelip Başbakan olarak çıkan Ahmet Davutoğlu'nu ikinci kez ağırladı.
AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı'nın 'birlik içinde yeni Türkiye'yi inşa etmek için bir araya geldik' sözleri büyük alkış aldı. Salondaki coşku 28 Ağustos'taki coşkuyu aratmadı. Ankara milletvekilleri ve belediye başkanlarının tam kadro katıldığı kongrede Genel Başkan Yardımcıları Süleyman Soylu, Mehmet Ali Şahin, Yasin Aktay, Genel Sekreter Haluk İpek, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Ali Babacan, Aile ve Sosyal Politakalar Bakanı Ayşenur İslam, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve İçişleri Bakanı Efkan Ala Arena'da Yamalı'yı yalnız bırakmadılar. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in paralel yapıyı değerlendirdiği konuşmasında daha önce de kullandığı 'Aldatıldık' cümlesi kongreye ilişkin altı çizilmesi gereken dip notlardan biriydi. Gökçek ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ilişkin atışların serbest olduğunu belirtmesi yeni haftanın gündemine dair ip uçlarını verdi. Başbakan Ahmet Davutoğlu, İslam başkentlerini tek tek sayarak selam gönderdi. Davutoğlu, Adnan Menderes, Turgut Özal, Necmettin Erbakan, Abdullah Gül ve Tayyip Erdoğan'a 'selam olsun' diyerek geçmişe atıfta bulundu. Ankara'nın ilçelerine selam gönderen Davutoğlu, AK Parti Genel Başkanı seçildiği Arena'da ikinci kez bulunduğunun altını çizdi. Davutoğlu, 28 Ağutos'a gönderme yaparak o gün vefa, ahlak ve erdem kongresi yaptıklarını kaydetti…
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Melih Gökçek'in konuşmasındaki 'Allah CHP'nin başından Kemal Kılıçdaroğlu'nu eksik etmesin' cümlesine ithafta bulunarak 'Gökçek Başkan haklı' sözüyle CHP'ye yüklendi…
Dün Ankara Arena Spor Salonu AK Parti adına yine tarihi günlerinden birini yaşadı. AK Parti kadrolarında heyecanın, coşkunun, davaya aşkla bağlılığın yaşandığı bir kongreyi geride bıraktık.
Sağlık ve mutluluk dolu bir hafta olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA