Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Bizi Yunanistan gördü

Küfüre karşı kampanyalarının Türkiye'de ilgi görmediğini söyleyen Demirören: "Ama Yunanlılar ilgilendi. Şimdi Atina'ya canlı yayına gidiyorum"

Türkiye'de özellikle fair-play konusunda atılan adımların yeteri kadar takdir edilmediğini belirten Demirören şunları söyledi: "Türk futbolunda bütün tribünlerde yangın var. Biz Beşiktaş olarak yaşanılan olaylardan dolayı 'Küfür etme ettirme' kampanyası başlattık. Bunu sürdürüyoruz. Ancak Türkiye'de medyadan görmediğimiz ilgiyi, desteği Yunanlılar'dan görüyoruz. 2 saat sonra Yunanistan'a uçuyorum. Beni, dünyada böyle bir kampanyayı ilk kez başlatan bir kulübün başkanı olarak canlı yayına davet ettiler. Yunanistan'da fair-play ve dostlukla ilgili düşüncelerimizi onlarla da paylaşacağım. Bu konularda Türkiye'de de herkesin, özellikle de medyanın yapması gereken çok şey var."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA