Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

İstifa krizi

Beşiktaş'ta istifalar bitmiyor... Sinan Vardar'ın ardından, Murat Ürünsak'ın yerine gelen Fuat Çimen de görevinden ayrıldı

Futboldaki sportif başarısızlığın yanında yönetimdeki çatlak seslerle de uğraşan Beşiktaş'ta istifalar üst üste geliyor... "Yönetimde fikirlerimize rağbet edilmiyor. Bu şartlarda faydalı olmam mümkün değil" diyen alt yapıdan sorumlu yönetici Sinan Vardar, önceki gece görevinden ayrıldığını açıklamıştı. Başkan Yıldırım Demirören, Sinan Vardar'ı ikna etmeye çalışadursun, siyah-beyazlı camia başka bir istifayla sarsıldı. Ürün Geliştirme ve Pazarlama Sorumluluğu görevini bırakan Murat Ürünsak'ın yerine gelen Grup Siyah-Beyaz üyesi Fuat Çimen de, daha görevine başlamadan istifa etti.

GÖREVE BAŞLAMADAN GİTTİ

Fuat Çimen, bu işe başlamadan önce yönetim aleyhinde sert yazılar kaleme almış ancak yönetimin teklifini kabul edince de Grup Siyah-Beyaz tarafından dışlanmıştı. Şimdi siyah-beyazlı camiada hem yeni görevinden hem de uzun yıllar hizmet verdiği Grup Siyah-Beyaz üyeliğinden ayrılan Çimen'in bu hareketi konuşuluyor... Herkes, "Jet hızıyla geldi, jet hızıyla gitti" diyor. Patlak veren son olayların ışığında ortaya çıkan tabloya bakıldığında, Beşiktaş yönetiminin işbaşı yaptığından beri çok fire vermiş olduğu görülüyor. Koray Büyükhasar, Reha Muhtar, Adnan Demir, Hakan Kalkavan ve Latif Ayaz gibi isimler çok önce istifa etmişlerdi. Eğer Sinan Vardar da geri adım atmazsa, Beşiktaş'ın 19 kişilik yönetimindeki istifaların sayısı 8 olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA