Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Abuk bir cevap

Uluslararası yarışmalar için kendilerine sponsor arayan Boğaziçi Üniversitesi Müzik Kulübü Caz Korosu'nun metroda verdiği doğaçlama konser, geçen haftanın internette en fazla tıklanan görüntüleri arasındaydı. Bu ilgi doğal olarak onlara bir gün arayla hem Beyaz Show'a hem de Disko Kralı'na konuk olma şansını getirdi.
Beyaz, koro üyelerine sordu: "Hangi metro hattında çektiniz bu videoyu?" İlahi Beyaz... Sanırsınız Londra ya da Moskova metrosuna sahibiz. Sanki İstanbul'un altı örümcek gibi metro ağıyla örülü... Topu topu 15 kilometrelik metromuz var. O da Taksim'den Sanayi Sitesi'ne... Nerede çekecekler? Gayrettepe ile Levent arasında bir yerde...
Bu arada Eurovision birincisi Azerbaycanlı Nigar ve Eldar ile Beyaz arasındaki sohbet sırasında da ilginç anlar yaşandı. Beyaz sordu: "Neden bizim şovumuzu tercih ettiniz?" Eldar, "Beyaz Show'da abuk bir hava vardı, onun için" deyince, Beyaz'ın yüzü bir anda asıldı. Ama mesele daha sonra anlaşıldı. Azerice'de 'abuk' kelimesi 'hoş ve güzel ortam' niyetine kullanılıyordu!
Programın yıldızı ise bana göre Halit Kıvanç'tı. Televizyona program yapan herkes gibi benim de en büyük hayalim, Halit Ağabey'in yarısı kadar konuşma yeteneğine sahip olabilmek...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA