Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Gözyaşı tarifesi

Eğer feyk değilse, eğer sıradan yarışmacılar gibi gösterilenler, oyuncu ajanslarından gelen tipler değilse ve eğer doğaçlama gibi yayınlanan diyaloglar bir senaryonun parçası değilse, Şanslı Masa'da annelerin fena halde üzülmesine tepkim var.
Son iki programda gençler, annelerini perişan ettiler. Biri, okulu bırakıp bir kaportacının yanında işe başlayacağını söyledi. Hatta sözde ustasını da çağırıp anneyi ikna etmeye uğraştı.
Kadın, yıllardır okutmak için emek verdiği biricik oğlunun adeta bir köpek gibi, yere atılan el aletlerini koşup getirmesini ağlamaklı gözlerle izledi.
Bir diğerinde 20'lik delikanlı, sözde evlenmeyi düşündüğü 60'lık kız arkadaşını (!) kafeteryada annesiyle tanıştırdı. Anne eğer profesyonel oyuncuysa, gerçekten de Oscar'lık oynadı. Yok değilse, üç kuruş para için annesine bu işkenceyi yaşatan oğluna yazıklar olsun.
Bir ananın, bir damla gözyaşı Şanslı Masa tarifesiyle kaç paraya satılıyor bilmem.
Ama benimkinin bir damla yaşını, dünyalara değişmem...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA