Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Nerede kahraman Nihat?

Ne demişti Nihat Doğan, Survivor'da? "Mesele birinci olmak değil, mesele kahraman olmak. Birinciler hemen unutulur ama kahramanlar unutulmaz..." Ama cumartesi gecesi Nihat'ın sözüyle özünün çeliştiğine tanık olduk.
Ödül oyununu Taner kazandı. 5 yıldızlı otel tatiline götürmek için daha önceden borçlu olduğu Derya'yı tercih etti. Ama ikinci şanslı aday için Taçmin ve Nihat arasında yazı-tura atmak istedi. Nihat feryat figan isyan etti: "Ben seni direkt götürmüştüm. beni götürmek zorundasın. Yoksa gelmem..." Ve Taner ikna olup Derya ile Nihat'ı götürdü ve Taçmin ıssız adada tek başına kaldı.
İşte hem yarışmayı kazanmak, hem kahraman olmak için en büyük fırsat buydu. Üç delikanlıdan, yani Nihat, Taner ve Derya'dan biri bile fırsatı değerlendiremedi. İçlerinden biri çıkıp da, "Benim gönlüm küçücük bir kızın bu adada bir gece yalnız kalmasına razı değil. Ben kalıyorum, yerime Taçmin gitsin" deseydi, hem kahraman olacak, hem de yarışta bir adım öne geçecekti. Özellikle Nihat 5 yıldızlı konforu, kahramanlığa tercih edip büyük fırsat tepti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA