Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ağaoğlu'ndan itiraz var

Önceki gün bu sütunlarda ünlü işadamı Ali Ağaoğlu'nun Duymayan Kalmasın programındaki açıklamalarına yer vermiştim. Ancak Ağaoğlu o ifade hakkında hassasiyet gösterip itiraz etti. Dedi ki, "Bana evliliğimiz bittikten sonra eşimin başka biriyle olması durumunda nasıl tepki vereceğimi sordular. Ben de bu konuda herhangi bir baskıda bulunmayacağımı, herkesin sonraki hayatını dilediği gibi yaşayacağını söyledim. Ancak sanki evliliğim devam ederken herkesin hayatını dilediği gibi yaşayabileceği gibi bir ifade ortaya çıkmış. Bu kesinlikle mümkün değildir. Bu yanlış anlamanın düzeltilmesini rica ediyorum."
Eğer yazıdan böyle bir anlam çıkmışsa, düzeltmek ve Ağaoğlu'nun ağzından doğrusunu yazmak tabii ki mesleki sorumluluğumuzdur. Aynen yukarıda yaptığımız gibi...
Ağaoğlu'nun resmi nikahlı eşi varken, medyada sevgilileriyle boy boy fotoğraf vermesi ise öncelikle eşini bağlar. Yine de çok eşliliğe prim tanıyan ve topluma kötü örnek oluşturabilecek bu manzaradan hoşnut olduğumu söyleyemem.
Aslında Ağaoğlu'nun "Herkes kendi hayatını yaşar" sözünü bu köşeye taşımamdaki amaç, boşandıkları eski eşlerini sokak ortasında vuran saplantılı erkek terörüne karşı durmak, bir hoşgörü örneğini paylaşmaktı. Ama sanırım kaş yapayım derken, göz çıkardım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA