Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Gel de inan şimdi

Daha önce çok yazdım. Dedim ki; "Dizilerin başrol oyuncuları aynı dönemde televizyon reklamlarında rol alıyor. Dizi devam ederken araya başrol oyuncusunun rol aldığı reklam girince, dramanın bütünlüğü ve inandırıcılığı bozuluyor..." Örneklerini de verdim:
Ezel'in arasında Kenan İmirzalıoğlu'nun kola şişesinin ardından köprüden atlaması, Hayat Devam Ediyor'da kuma karakterini canlandıran Şenay Gürler'in reklam arasında aniden internetten ucuz elbise bulduğu için çıldırması gibi...
Şimdi de Koyu Kırmızı dizisinin başrol oyuncusu Ozan Güven'i, en dramatik sahnenin orta yerindeki reklam kuşağında, yeşil perukla türlü şaklabanlık yaparken izliyoruz. İyi ki dizideki partneri Özgü Namal, 'Axess Kızı' kampanyasına ara verdi.
Yoksa birlikte iyice tüy dikeceklerdi...
Tabii ki amacım, daha fazla para kazanmayı arzulayan oyuncuların tekerine çomak sokmak değil. E dizilerin reklamlar sayesinde evimize geldiğini de biliyorum tabii... Ama bu sakilliği görünce katlanamıyorum işte, ne yapayım?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA