Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bizim düğün ne zaman?

Şu Kurtlar Vadisi'nin yedi küsur yıldır tek bölümünü kaçırmadan izlerim.
Bugüne kadar dizide pek çok evlilik gerçekleşti ama şöyle Vadi'nin şanına yaraşır bir tane düğün görmedik.
Polat'ın başından iki nikah geçti; her ikisi de kapalı kapılar ardında, gizli kapaklı kıyıldı. Hatırladığım kadarıyla Deli Hikmet de evlenmişti, yine sessiz sedasız. Rahmetli Halo Dayı'nın nikahı da cezaevinde kıyılmıştı.
Davut Tataroğlu, gönlünü kaptırdığı çocuğu yaşındaki kızla gazetedeki ofisinde nikah kıymıştı.
Yani diyeceğim o ki; Vadi ahalisi şöyle davullu zurnalı, gelinlikli smokinli bir düğüne hasret...
Ama Memati-Selvi çiftinden umutluyum. Her ne kadar nikahlarını gizlice kıydırmış olsalar da, Memati'den şöyle ismine yaraşır, kolay kolay unutulmayacak bir düğün bekliyorum!

MEDYA KAPIŞMASI
Bu arada eski Kurtlar Konseyi'nin son kalesi de düştü. Kurtlar Vadisi'nin en önemli ve güçlü karakterlerinden medya patronu Davut Tataroğlu; Kara'nın zehirli iğnesi ile kendinden geçti. Ölecek mi, kalacak mı önümüzdeki bölümlerde göreceğiz. Bu arada Tataroğlu'nun medya krallığındaki tahtı için, uyuşturucu kaçakçısı Yaşar ile Polat'ın kadim dostu Zülfikar çekişmeye başladı. Konunun, medya zirvesinde, büyük taşların yerinden oynamaya başladığı şu günlere denk gelmesi ise Vadi usulü bir 'tesadüf' olsa gerek!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA