Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Umarım devamı gelmez

Geçen haftanın en ilginç televizyon görüntülerinden biriydi. Saba Tümer'in programına katılan oyuncu Yunus Günçe, çantasından bir elektrikli tıraş makinesi çıkarıp sunucuya uzattı ve "Saçlarımı kesmek ister misin?" diye sordu.
Saba Tümer'in yanıtı ilginçti: "Ay benim midem kaldırmaz ki.." Belli ki kıldan, tüyden iğreniyordu. Ama istemeyerek de olsa Yunus'un saçlarını 'ucundan azıcık' kesiverdi.
Yunus baktı ki Saba'dan 'şov' adına bir kıpırtı yok; bu kez stüdyodaki seyircilerden yardım istedi. "Yok mu canı saç kesmek çeken?" deyince, bir hanım gelip Yunus'un saçlarını özenle kazıyıverdi.
Bu sütunlarda sıkça yazarım, "Ünlüler, talk show programına hazırlıksız geliyor, sehpa gibi oturup gidiyorlar. Oysa yurt dışındakiler ne kadar yaratıcı" filan diye... Ama benim 'yaratıcılıktan' kastım bu değildi. Onun için Yunus'un yaptığı 'hazırlık' pek hoşuma gitmedi. Korkum; bu olaydan cesaret alan bir magazin dilberinin Saba'nın programında ağda filan yapmaya kalkması!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA