Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Akıl tutulmaları

Yakından Kumanda'nın yetiştirdiği ekran dedektiflerinden Gökçe Selam, bu kez 20 Dakika dizisiyle ilgili tespitlerini kaleme almış:
"20 Dakika'yı yine sırf başrol oyuncularının hatırına dikkatle izledim fakat dizideki anormallikler devam ediyor:
1- Dizide Ali, Mete'nin kimliğiyle hapishaneye giriş yapıyor fakat kapıdaki askerlerin Ali'yi; defalarca hapishaneye Melek'i ziyarete gelmesine rağmen tanımamaları çok anormaldi.
2- Ozan Komiser'in rüşvet vererek tanık olan bir kişiyi konuşturmaya çalışması fikri çok garipti. Her şeyi bir kenara bırakalım, bir polis bunu niye yapar ki? Hadi çok idealist diyelim; tanığa koruma çıkartmak dururken niye para veriyor? Doğrusu çok manasızdı.
3- Melek'i kaçırmak için tünel kazacaklar fakat daha kolay yolları olabilir. Örneğin, Melek hastaneye sevk edilse; o sırada Melek'i kaçırmak çok daha risksiz olmaz mı?
Şu Ali'nin çok kolay çözülecek olayları bile bu kadar karmaşık şekilde çözmeye çalıştığını görünce aklıma 'Aşk insanı kör eder' sözü geliyor!."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA