Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İntikam tuhaflıkları

Köşemize lojistik destek sağlayan okurlarımızdan Ayşe Şenel, İntikam dizisiyle ilgili eleştirileri hiç de yabana atılacak türden değil:
"Sayın Aytuğ, İntikam dizisinde isteyen istediğini yapıyor, ne yakalanma ne ipucu; hiçbir şey yok. Zaten Yağmur'a yardım eden bir çocuk var ki; inanın her eve lazım.
Güya korumalık yapan bey, Leyla'nın evine elini kolunu sallayarak giriyor, kızla boğuşuyor, en nihayet kızı bir şekilde düşürüyor ve yine elini kolunu sallayarak çıkıyor. Sonra Yağmur'un fedaisi geliyor, o da çıplak elle her yere dokunuyor, bir sürü ipucu bırakıyor ve o da elini kolunu sallayarak oradan çıkıyor.
Üstelik oradan polisi de arıyor. Şimdi buradan da anlaşılıyor ki, bu olaydan da çok rahat sıyrılacaklar.
Peki tamam da, bu trilyonluk yalıların, köşklerin hiç mi güvenlik kamerası yok? Yolgeçen hanı gibi herkes kapıları el yordamıyla açarak içeri dalıyor.
Sosyal medyadan da takip ettiğim kadarıyla herkesin dediği gibi bu dizide bir şeyler eksik ama ne?
Acaba gerçeklikten oldukça uzak olması mı, yoksa aşk olmaması mı? Yoksa çakma senaryoların bize eksik ya da fazla uyarlanması mı?"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA