Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Saçını satmadı ama...

Geçen hafta Kanal D'nin Şans Kapıda adlı yarışmasında son derece ilginç bir olay yaşandı.
Malum, sunucu ev sahiplerini takasa zorluyor, en değer verdikleri eşyalarla takasa girmek için sürekli meblağ artırıp onları kandırmaya çalışıyor. Bu hafta da sunucu Yiğit Alıcı evin kızı Simge'nin siyah, uzun saçlarına göz dikmişti.
Önce kapıyı 5 bin liradan açtı; sonra 7 bin 500 liraya çıktı. Derken 10 bin liraya yükseltti. Alıcı, "Eşinizin maaşı eminim bu paranın altındadır" diye tahmin yürüttü ve yanılmadı.
Simge'nin babası ve annesi kızlarına adeta yalvardı, "Kızım bak bu kadar borcumuz var, ne olacak kökü sende" filan dediler.
Sunucu Yiğit Alıcı fiyatı tam 15 bin liraya çıkarttı. Simge, "Olmaz, veremem. Kestirirsem kocam beni eve almaz" dedi ve annesiyle babasının şaşkın bakışları arasında teklifi geri çevirdi.
Eminim izleyici Simge'nin kararını eleştirmiştir. Bence Simge en doğrusunu yaptı. Şimdi bir uyanık reklamcı çıkacak, Simge'ye şampuan reklamında rol alması için daha yüksek bir teklif sunacak. Olur mu, olur...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA