Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Okan'ın hayali suya düştü

Okan Bayülgen'in başına geçeceği ve 'resmi ortak' statüsüyle patronluk yapacağı TV 8'in kardeş gençlik kanalı On8 TV projesi şimdilik durdu.
Okan Bayülgen bir gençlik kanalı kurma fikrini önce kanalın genel müdürü Abiş Hopikoğlu'na açmış, proje olumlu bulunmuş ve kanalın sahibi Mehmet Nazif Günal'ın da onayıyla hazırlıklar başlatılmıştı.
Ancak zaman geçtikçe, Günal ile Bayülgen arasındaki ilişki bozuldu ve nihayet kopma noktasına geldi. Geride bıraktığımız günlerde ise diyalog tamamen kesildi.
Okan, ayrılma isteğini bildirince; kanal yönetimi de hazırlık aşamasında yapılan onca masrafı öne sürerek, Bayülgen'e ihtar çekti. Aslında Okan Bayülgen'in On8 TV'ye ortaklığı tamamen 'şifahi' bir anlaşmaydı ve herhangi bir yazılı sözleşmeye dayanmıyordu. Ancak bir yıldır kanalla ilgili her türlü kararın alınmasında 'en yetkili ağız' olan Bayülgen'in, ayrılma kararıyla proje belirsiz bir sürece girdi.
Özel kaynaklardan edindiğim bilgiye göre; Mehmet Nazif Günal, On8 TV projesini Okan'sız sürdürmek ve yeni bir ekip kurmak için çalışmalara başladı. Ancak uğradığı maddi kayıptan sorumlu tuttuğu Okan Bayülgen'in peşini de kolay kolay bırakacak gibi değil.
TV 8 ile tüm ilişkisini kesen Okan Bayülgen ise yeni projelerini gerçekleştirmek için bazı kanallarla görüşmelerini sürdürüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA