Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Tarkan, Kartal'a feda

Bu yıl kısıtlı imkanlarıyla adeta onur mücadelesi veren ve sezona 'Feda Yılı' adını veren Beşiktaş için bir fedakârlık da; Tarkan, Ajda Pekkan ve ENBE Orkestrası'ndan geldi.
Tarkan, Beşiktaş Kulübü'nün resmi isteğine duyarsız kalmadı ve kulübün kuruluşunun 110'uncu yıldönümünde ünlü şarkısı 'Yıkar Geçerim'in sözlerinin değiştirilip 'Beşiktaş Marşı' olarak bestelenmesine onay verdi.
Şarkıyı okuyup tüm Türkiye'ye sevdiren Ajda Pekkan da sözleri değiştirilen eseri okumayı kabul etti.
Son günlerde adı Türkiye sınırlarını aşan, ülkemizin en başarılı orkestrası ENBE de yeni Beşiktaş Marşı'nı kendi stüdyosunda çalıp kaydetmeyi kabul etti. Ajda Pekkan ve ENBE Orkestrası önceki gün Behzat Gerçeker'in stüdyosunda bir araya geldi ve ilk çalışmasını yaptı.
Marşın sözlerinin şu anda eskiz halinde olduğu ve okumalar sırasında geliştirilerek son halini alacağını, Tarkan'ın da çalışmalarda bizzat bulunduğunu öğrendim.
Belli ki Beşiktaş için sanat camiası da 'can feda' diyor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA