Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

3 adam yorgun mu?

Geçen yılın en flaş talk show programı 3 Adam, yeni kanalı TV 8'de geçen hafta gala yaptı. Doğrusu pek tatmin edici değildi.
Acaba sadece ben mi yüksek beklentimin kurbanı oldum diye düşünürken, okur eleştirileri imdadıma yetişti. Anladım ki, seyirci de o eski tadı bulamamış. Bunun pek çok nedeni olabilir.
Acaba çocukların yüzü yaz boyunca fazla mı eskidi?
Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç neredeyse her gün TV 8 ekranındaydı. Jüri üyelikleri, 3 Adam ve Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın eski bölümlerinin tekrar tekrar yayınlanması, üçlünün rol aldığı kanal tanıtımları derken sanki hiç ara vermemiş gibiydiler. Özellikle Oğuzhan bir yandan O Ses Çocuklar jüriliği, diğer yandan albüm, konser ve turne çalışmaları nedeniyle sanki yorulmuş gibiydi.
Acun, güvendiği isimlerden 'kanlarının son damlasına kadar' verim almayı seviyor. Onları pek çok farklı programda kullanmayı tercih ediyor. Ama bu durum 'cazibelerinin yontulmasına' sebep oluyor. Örneğin, 3 Adam'ın ilk programına Murat Boz'un konuk edilmesi bana göre doğru bir tercih değildi. Murat'ı neredeyse her gün TV 8 ekranında bu çocuklarla birlikte izlemeye alışkın seyircide 'tekdüzelik' hissi uyandırdı. İlk programı kurtaran ise İbrahim ile Eser'in 'O Ses Çocuklar' şovu oldu.
Bir de bu programı bana sevdiren en önemli özellik, şöhretlerden ziyade 'sıradan vatandaşların' konuk edildiği o unutulmaz sohbetlerdi. Gözüm yeni sezonun ilk programlarında bu 'samimiyeti' arayıp durdu.
Umarım, yeteneklerine ve yaratıcılıklarına son derece güvendiğim bu üçlü, 'Bundan sonra ne yapsak izlenir' rehavetine kapılmamışlardır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA