Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İstanbul Efendisi

Önceki akşam İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin kültür sanat etkinlikleri sezonunun açılış gecesindeydim. Kültür, sanat ve medya dünyasından son derece yoğun bir ilgi ve seçkin bir katılım vardı.
Geçenlerde İstanbul'u tüm kültürel zenginliği ile Güney Kore'ye taşıyıp neredeyse tüm Uzakdoğu'nun hayranlık ve takdirini kazanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Abdurrahman Şen, bu geceye de müthiş hazırlanmıştı. Özellikle programın gösteri bölümünde sahnelenen ve geçen yılın en sükseli oyunu olan İstanbul Efendisi, benim gibi bu oyunu kaçıranlara 'Ah, vah' dedirtti. (İlk işim, bu yılki ilk temsili izlemek olacak) Kültür-sanat sezonunun gala gecesinde sıradan bir şarkıcıya konser verdirtmek yerine önemli bir tiyatro etkinliğine sahne açmak, gerçekten de gecenin anlamını pekiştiren bir incelikti.
Bu arada Şehir Tiyatroları'nın çiçeği burnunda genel müdürü, sevgili dostum Erhan Yazıcıoğlu'ndan da 'müthiş oyunlara hazır olun' müjdesini aldım.
Belli ki, bu yıl gözüm ve gönlüm İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin kültür-sanat etkinliklerinde olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA