Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kulaklarıma inanamazken...

Hadi gözlerimi günde 15 saat izlediğim televizyona kurban verdim de, kulaklarıma ne oluyor? Geçenlerde otomobilimde radyo dinlerken Best FM'de duyduğum (Ya da duyduğumu sandığım) ilginç cümleyi bizim Gaf Kürsüsü'ne yazmıştım.
Haberlerde şöyle deniliyordu: "Antalya'da bir ilkokulda klimadan yangın çıktı. Yangının sebebi araştırılıyor..."
Best FM'in haber müdürü, değerli meslektaşım Ufuk Karcı aradı ve "Belirttiğiniz gün ve saatteki tüm haber bültenlerini inceledik. Bizde böyle bir haber yayınlanmadı.
Belki programcılarımızdan biri, o sırada internet sitelerine düşen bir haberi değerlendirirken oradan alıntılamıştır ama haber merkezimizden böyle bir haber geçmedi" dedi.
Nasıl mahcup oldum anlatamam.
Oysa cümle hâlâ kulaklarımda. Ama bültende mi, programda mı, yoksa farkında olmadan kanal değiştirip dinlediğim bir başka radyo istasyonunda mı; şimdi tereddütteyim. Her ne ise, benim için aslolan, radyonun haber müdürünün ifadesidir.
Düzeltir, özür dilerim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA