Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Düşmana ihtiyacımız var mı ki?

Survivor yarışmasında mücadele eden Semih, daha önce katıldığı Ütopya'da olduğu gibi yine izleyicileri ikiye böldü. Kimi onu tahammül edilmez görüyor, kimi de herkese karşı tek başına verdiği mücadele için onu çoktan kahraman ilan etmiş durumda. Okurumuz Ç. Fuat Aydemir de ilk gruba girenlerden:
"Yalnız televizyon programları değil, ülkemizin her meselesiyle ilgili yazılarınızda tümüyle aynı düşünceleri paylaşan devamlı bir okurunuzum.
Köşenizde okurlarınızın fikirlerine yer vermenizden cesaret alarak tv8'deki Survivor programı ile ilgili bir hususu sizinle paylaşmak istiyorum.
Bu programda iki takım çok zor şartlarda fakat sadece güçlerini ve becerilerini ortaya koyarak yarışıyorlar. Buna karşılık Gönüllüler takımından Semih; olay çıkararak, tahrik ederek ve çeşitli taktiklerle yarışmakta. Hatta bu taktikleri yalnız karşı takıma karşı değil, kendi takım arkadaşlarına karşı da uygulamaktadır.
Geçen gün bir kız yarışmacının yarışı kaybettikten sonra ağlaması üzerine ona çok rahatsız edici bir laf sokuşturmuş, yarışmacılardan dürüst karakterli Serkay da dayanamayarak onunla tartışmaya girmişti. Bu beni şaşırtmadı çünkü Semih'in karakterini daha önceki Ütopya programından biliyordum.
Ancak Survivor Panorama programında daha önceki bazı yarışmacıların Semih'e hak vermesi ve daha da ilginci, programdaki ankette SMS yollayanların yüzde 60'dan fazlasının Semih'i haklı bulması beni büyük bir şaşkınlığa uğrattı. Eğer bu ülkede ekseriyet, her türlü rekabette çirkin ve uygunsuz her yolu geçerli görüyorsa, bizim başka bir düşmana ihtiyacımız olmadığını düşünüyorum.
Saygılarımla..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA