Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Takım olmak ne demek?

Belli ki Semih'in tavırları bu aralar televizyon izleyicisini fazlasıyla meşgul ediyor. Okurumuz Esra Gürüz de bu yarışmacının takım ruhu kavramı üzerindeki olumsuz etkisini vurgulamış:
"Merhaba, biz ailece Survivor'ı izliyoruz. Hafta içi yatana kadar, hafta sonu da hemen hemen tamamını 11 yaşındaki ikizlerim de seyrediyor. Ancak bu seneki programda Semih ve Gizem Kerimoğlu sayesinde, çocuklarıma takım olmayı anlatamaz oldum. İkisi de takım sporu yapıyor ve biz onlara hep, takımda sevmedikleri biri de olsa, maç sırasında her şeyi unutmalarını öğrettik. Ama şimdi bakıyorum da bu insanlar en önemli dokunulmazlık oyununda oynamıyor, bunu iyi bir şeymiş gibi aktarıyor ve sevgili Acun Ilıcalı da buna sesini çıkarmıyor. En azından ilk başta takım oyunu olan (Daha sonra bireysel mücadeleye dönüyor) bu yarışmada onları uyarabilir. Biz de çocuklarımıza 'Bak doğrusu onların yaptığı değil; takım oyunu böyle olur' diyebiliriz."
Bir başka okurumuz Haluk Zırh ise Semih konusunda fantastik bir öneri getirmiş:
"Sayın Aytuğ, Survivor Semih'in oylarının çok olması bence de seyircilerin tartışma, çekişme seyretmeyi sevmesinden kaynaklanıyor.
Hatta Survivor'dan atılma korkusu olmasa kavga bile görebileceğiz sanırım. Ancak bence Acun Bey, Semih'e, kendine yaptırdığı tişörtler gibi, üzerinde 'Sağlığa zararlıdır' ya da 'Alışkanlık yapar' gibi uyarıları olan tişört yaptırıp giydirmeli, diğer yarışmacıları korumak adına... İyi günler dilerim, kolay gelsin."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA