Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Okurumu iyi tanırım!

Okurlarımızla bu köşe sayesinde büyük bir aile gibi olduk. Onlar artık benim huyumu, alışkanlıklarımı, hayat görüşümü biliyor, ben de onların neye nasıl tepki vereceklerini kestirebiliyorum.
Bizim binada Atv'nin yeni dizisi Kehribar'ı yayına girmeden bir kaç gün önce sevgili meslektaşım Mevlüt Tezel ve atv'nin değerli yöneticisi Dilaver Kıvrak ile beraber izliyorduk. Yarımcalı Orhan'ın 20 yıldır garajda duran beyaz Mercedes otomobilini alıp Türkiye'ye doğru yola çıktığı sahnede dedim ki, "Aman inşallah doğru plaka kullanmışlardır. Benim hafiye izleyiciler plaka konusunda pek hassas. Eğer bir yanlışlık varsa, kesin bana yazarlar." Ve yanılmadım; işte dikkatli okurumuz Şafak Aydın'ın mesajı: "Koca Köln'de hiç Köln (K) plakalı araba kalmadı mı? Necip Memili'nin bindiği araç Düren (DN) plakalı. Biraz daha özenilmesi gerektiğini düşünüyorum. Saygılarımla..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA