Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

‘Çukur’un ıskacıları seyirciyi güldürdü

'Çukur' dizisindeki çatışma sahneleri büyük eleştiri aldı. Okurumuz Levent Dursun da eleştiri oklarını sivrilten okurlarımızdan:
"Bir 'Çukur' bölümü izledik ki akıllara zarar. Dizideki tüm oyunculara pusu kuruldu. Hepsi habersiz yakalanmış ve kurtulma şansları sıfır ama biri bile vurulmuyor. Tek birine mermi isabet etmiyor. Dört karakterin omzunu mermi sıyırıyor. İnsan gözü kapalı ateş etse birini vurur ama 'Karakuzular' kimseyi vuramıyor. Mermiden hızlı hareket eden oyunculara şahit oluyoruz. 'Yamaç'ın arabası taranıyor, o da mermiden hızlı hareket edip arabadan atlıyor. Berber taranıyor, arka kapısı yok, kaçma şansları hiç yok, yere eğilmek dışında kurtulma şansları bulunmuyor ama yine biri bile vurulmuyor ve pusu kuranları öldürüyorlar. Bu kez 'Çukur' sakinleri silahları kuşanıyor, hatta otomatik silahlarla 'Karakuzular'a ateş ediyorlar; hem önden, hem arkadan mermi yağmuruna tutulan 'Karakuzular'dan üç kişi bir zahmet vuruluyor. İnandırıcılık sıfır, fon müziği son ses ama olmuyor, olmuyor... Diziyi artık gülmek için izliyoruz."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA