Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Tehlikeli bir mesaj

Okurumuz Nurdan Çopur'un gönderdiği mesajın üzerinden bir hayli süre geçti, bir türlü yayınlama fırsatı bulamadım. Ama arz ettiği önem nedeniyle rötarlı da olsa paylaşmadan edemedim:
"Sevgili Yüksel Bey, malum, televizyona artık şiddet ve cinsellik nedeniyle çocuklarımızla bakamaz olduk. 'İkizler Memo-Can' dizisinin zararsız olduğunu düşünerek açtım, kızlarımla seyrettik. Fakat o da ne? Bu dizi sadece çocuklara değil, büyüklere de kötü örnek. Bir Müge Anlı fanatiği olarak, bu konuları defalarca programında işlediğini biliyorum. Son olarak Gürsel, yıllar önce kaçırılıp başka bir aileye verilmişti. Onlar da el bebek gül bebek büyütmüş. Ama canım Müge'm ne demişti onu büyüten sözde babaya: 'Sen hatalısın, polise gidip bu çocuğu verecektin. Bu aile de 21 yıl acı çekmeyecekti." Yani kimse dizide bu kötülüğü yapan kadını masum göstermesin. Allah korusun, cahil çok, diziden etkilenip aynısını yapacak bir sürü insan var. Yazmışken, Gürsel'e de iki çift lafım var: 21 yılın çilesinin hatırına, senin arada kalma lüksün yok. Oturacaksın ananın-babanın dizinin dibinde ve hasretlerini giderecekler, o kadar..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA