Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yemekler heba oluyor

Köşemizin lojistik destek subaylarından Haluk Zırh, bu haftayı da boş geçmemiş:
"Yüksel Bey, köşenizdeki resminizi, varsa sakallı olan bir tanesiyle değiştirin bence, belki o zaman yaptığınız uyarıları yapımcılar dikkate alır. 02.03.2019'da köşenizden 'Yüzleşme' dizisinin gününün yanlış olduğunu, diziye yazık olacağını duyurmuştunuz. Dizi dün akşam final yaptı. Pazartesi, çarşamba, cumartesi ya da pazar günlerinden birisi tercih edilseydi belki şansı olurdu. Uğur Yücel başta olmak üzere emeği geçenlere yazık oldu.
Yüksel Bey, çok severek izlediğimiz 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde dikkatimi çeken ve 'Ne gerek var' dediğim bir durum mevcut, 'Ünal Bey'in toplantılarında masanın üstü yiyecek dolu ama bugüne kadar o yemeklere hiç dokunulmadı. Masa boş gözükmesin diye dekor olarak konuluyor o yemekler herhalde. Sadece bir kere, yanlış hatırlamıyorsam 'Kimsesiz Yaşar' küçük bir parça tabağına alıp yemişti. Kolay gelsin."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA