Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Senaristlerin tükenmişlik sendromu

Her cumartesi olduğu gibi söz yine siz değerli okurlarımızın. Köşemizin takipçilerinden Merve Kurt, Kadın dizisini eksen alarak dizilerdeki hikaye kısırlığına dikkat çekmiş:
"Merhaba Yüksel Bey, sektördeki oyuncaların sık sık yaşadıkları söylenen 'tükenmişlik sendromu' bence senaristleri de etkisi altına aldı. Çünkü severek izlediğim Kadın dizisinin önceki bölümleri çok güzeldi. İki çocuklu bir kadının gurur verici yaşam mücadelesinin, yardımlaşmanın, dostluğun, dayanışmanın, masum aşkın konu edildiği dizi sıradan mafya dizilerine döndü. Artık çok klişeleşmiş şekilde, her dizide olan silahlar, mafya tipi adamlar var. Ayrıca aynı evde kumalı bir hayatı mutlu mesut bir yaşammış gibi anlatan ve bunu normalmiş gibi gösteren bir dizi haline geldi. Sanki hiç birbirine hakaretleri, kavgaları olmamış gibi insanların aynı evde gülüp oynaması garibime gidiyor. Bilemedim, ben bu sezon Kadın dizisinde beklentimi bulamadım.
Eski bölümleri internetten tekrar izler olduk yani. Bir izleyici olarak paylaşmak istedim, iyi günler."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA