Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yasak Elma’ya izleyici dokunuşu

Köşemizin vefalı okurlarından Şehri Çabuk, bu kez de Yasak Elma dizisini mercek altına almış:
"Yasak Elma dizisini Londra'dayken arkadaşım izliyordu.
Çok dizi takibim olmamasına rağmen dizinin bölümlerini onunla izlemeye başladım. Ah bir de baktım ki dizi son sürat gidiyor. Sevgili Alihan'a nefes olan Onur Tuna o vakitler dikkatimi cezbetti. Sonra müziklerini de dinledim. Ayrıca okuduğu kitapları merak ettiğim de oldu.
Çok okuyabilen insanlar daha sağlam adımlarla ilerliyorlar. İşini ciddiyetle yapan oyuncular parlayıp buharlaşmıyor. Verdikleri bu emeklerden sonra gün geliyor o kişilerden 'usta oyuncu' diye bahsediliyor. İşte sevgili Onur Tuna da böyle devam edenlerden...
Oyunculuğunu ne kadar yukarıya taşıdığı tartışılmaz.
Keza ekran yüzünü, beden dilini eğiterek ilerlediği aşikâr. Lakin Alihan ve Zeynep için senarist arkadaşlar daha yoğun sahneler yazmalı kanaatindeyim. Beklenen aşkın sonu nikah ile perçinleşse dahi... Benimki naçizane bir tahmin.
Ender ve Dündar, çiftimizi muhakkak rahat bırakmayacaktır.
Bunca badireden sonra Zeynep ile Alihan'dan seyircinin izlemek istediği birbirine kenetlenmiş çevre etkenlere kulak asmayan bir aşk hikayesi bekliyoruz. Çünkü onlar 'birbirlerinden giderek', birbirlerinde bitmediklerini defalarca kanıtladılar."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA