Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ataizi'nin hayali gerçek oluyor!

"Daha önce her türlü tedavi yöntemini denedik ama olmadı. Kimsesiz bir çocuğu evlat edinebiliriz" diyen Hande Ataizi'nin Allah yüzüne baktı. Umarım bebeğini sağlıkla dünyaya getirir.

Yıllardır çocuk sahibi olmak için yanıp tutuşan Hande Ataizi'nin Allah gönlüne göre verdi. Evet, yanlış okumadınız; Hande Ataizi hamile... Yıllardır anne olma hayali kuran Ataizi'nin hamile olduğunu, tesadüfen iki hafta önce Cihangir'deki bir mekanda kulak misafiri olarak öğrenmiştim! Ancak Ataizi nazara çok inandığı ve daha önceki hamilelik döneminde çocuğunu düşürdüğü için, doğrusu elim klavyeye gitmemişti.
Hande Ataizi'nin arkadaşlarına hamile olduğu müjdesini verdiği kulağıma geldiği için şimdi yazıyorum...

AİLE BÜYÜĞÜNDEN TAVSİYELER ALDI
İki hafta önce bir mekanda gördüğüm Hande Ataizi, Eylül 2012'de evlendiği eşi Benjamin Harvey ile bir masada oturuyordu.
Yanlarında da yaşlı bir kadın ile erkek vardı. Biraz yüzü-gözü şişmiş olan Ataizi, heyecanlı bir şekilde bebekleri doğduktan sonraki planlarını anlatıyordu. Ataizi, "Arabayı kapıya yanaştırırız. Benjamin bebeği yukarı çıkarır, ben park ederim" gibi laflar ediyordu.
Kendisinin çocukluğundan bahseden Ataizi, çocukluk resimlerini de gösteriyordu.
Bu arada aile büyüğü olduğunu düşündüğüm yaşlı kadın, Ataizi'ne; artık şarküteri ürünü yememesi gerektiğini de söyledi.
Şimdi belli oldu mu bilmiyorum ama iki hafta önce bebeklerinin cinsiyetini bilmiyorlardı. Çünkü aralarında "Onu da belli olunca konuşuruz" gibi laflar ediyorlardı.
O gün mutluluğuna ve heyecanına şahit olduğum Hande Ataizi, umarım sağlıkla bebeğini kucağına alır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA