Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Boşanan çift dost kalmayı başarmış

Özlem Yıldız ile Sinan Serter; geçen yıl Haziran ayında evlerini ayırmış, 3 Ekim'de de yedi yıllık evliliklerini tek celsede bitirmişti. Boşanana kadar sadece bir kez oğulları Demir'in, Eylül ayındaki 5'inci doğum günü için bir araya gelen ikili, ondan sonra hiç bir arada görülmemişti.

HİÇ DE BOŞANMIŞ GİBİ GÖRÜNMÜYORLARDI
Ancak öğrendim ki, çoğu boşanan çiftin birbirinin gözünü oymaya çalıştığı günümüzde, onlar medeni iki insan gibi dost kalmayı başarmış...
Nereden mi biliyorum? Çünkü hafta sonu Çekmeköy'deki Cappuccino Bistro'nun sahibi Sinem Nefesoğlu'nun kızı Lara'nın 6'ncı doğum günü partisi vardı.
Nefesoğlu'nun yakın arkadaşları olan Özlem Yıldız ve Sinan Serter, Lara'nın doğum günü partisine oğulları Demir ile birlikte gittiler.
Gün boyu oğulları ile birlikte keyifli saatler geçiren ikili, hiç de boşanmış bir çifte benzemiyordu doğrusu. Oğulları Demir'in mutluluğunu her şeyden daha fazla gözeten Yıldız'a da, Serter'e de bravo doğrusu. Umarım bütün boşanan eşler, Yıldız ve Serter gibi medeni kalmayı başarabilirler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA