Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yine 'en iyi'ler arasına girmiş

Yıllarca ünlü siyasilerin ve sanatçıların danışmanlığını yaptıktan sonra mesleğini bırakıp zeytinyağı üretmeye başlayan Rengin Suar, yeni mesleğinde çok önemli bir yere geldi. Yılın büyük kısmını, hayat arkadaşı Halil Bezmen ile Ayvalık'ta geçiren Rengin Hanım'ın; kendi adıyla ürettiği zeytinyağı ile üçüncü kez, Romalı ünlü tadımcı Marco Oreggia'nın hazırladığı 'Flos Olei' adlı kitapta yer aldığını öğrendim. Dünyanın natürel sızma zeytinyağları rehberi sayılan bu kitapta üç yıl üst üste yer almak kolay değil. Edremit Körfezi bölgesindeki en iyi zeytinleri toplayıp Burhaniye'deki tesiste yıllık dokuz ton üretim yapan Suar'a, zeytinyağımızı dünyaya tanıttığı için kocaman bir alkış...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA