Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Courchevel’i tekrar ele geçirdik!

İstanbul'un elitleri, seyahat kısıtlaması nedeniyle sömestir tatilinde geçen yıl favori adresleri olan Fransız Alpleri'ndeki ünlü kayak merkezi Courchevel'e gidememişti. Geçen sömestirde üstünlüğü Avrupa sosyetesine bırakan bizimkiler, bu yıl acısını çıkardı! Courchevel'e akın eden İstanbul sosyetesi, yine sayısal üstünlüğü ele geçirdi.



O yüzden de restoran ve kafeler, kaldıkları Türkçe menüleri tekrar ortaya çıkardı, eğlence mekanların playlist'lerini yenileyip tekrar Türkçe şarkıları ekledi. Courchvel'in en popüler mekanlarında yine Türkçe şarkılar çalınmaya başladı. Ayrıca sosyetemiz Fransız Alpleri'ne bayrağımızı da taşıdı.



Eşi Öykü Karadeniz, kızları Dilhan ve Hira ile Courchevel'de tatilde olan ünlü iş insanı İlhan Karadeniz, önceki gün gittikleri dağın en ünlü mekanında Türk bayrağını dalgalandırdı. Karadeniz, masanın üzerine çıkıp bayrağımızı sallayarak çalan Türkçe şarkılar eşliğinde eğlendi. Yani bir yıl arayla Courchevel'de yine Türk rüzgarları esiyor.

TÜRK SOSYETESİ LÜKSÜN ZİRVESİNDE
Türk sosyetesi, lüks otelleri, gurme restoranları ve popüler eğlence mekanları ile Avrupa jet-set'inin kışın buluşma yeri olan



Courchevel'de çoluk çocuk tatilin keyfini çıkarıyor. İşte Fransız Alpleri'nin zirvesinde tatil yapan sosyetemizin ünlü isimlerinden bazıları…

MALDİVLER'DEKİ DÜĞÜN BAKİ!
İkinci kez damat olacağını ilk bu köşeden öğrendiğiniz Nevzat Aydın, hafta sonu sessiz sedasız modacı sevgilisi Zeynep Zenel ile nikah masasına oturdu. Önceki yıl İskender Atakan'dan 90 milyon liraya aldığı Anadoluhisarı'ndaki Tevfik Bey Yalısı'nda damat olan Nevzat Aydın'ın düğünü için Maldivler'de ada kapattığını ve 150 davetlisinin bütün ulaşım, konaklama ve yeme içme masraflarını üstlendiğini de yazmıştım.



Nikah İstanbul'da kıyılınca, bazıları yanlış haber yaptığımı düşünmüş! Maldivler'deki 23-27 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek düğün baki. Nikahı orada kıyamayacakları için o işi İstanbul'da hallettiler!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA