Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

‘Adı Aylin’e özel eser

Son yılların en gözde heykel sanatçısı olan Seçkin Pirim, ünlü marka ve şirketlere yaptığı işlerle de adından sıkça söz ettiriyor. En son dünyaca ünlü bir Fransız markasının İstanbul'daki mağazasının dış cephesini bir sanat eserine dönüştüren, ardından Maldivler'de, Türk iş insanı Esin Güral'ın açtığı otel için Mevlana'dan ilham aldığı özel bir eser yaratan Seçkin Pirim'in şimdi de tiyatro için sanatını konuşturduğunu öğrendim.



Pirim bu kez, Tuba Ünsal'ın hem yapımcılığını üstlendiği hem de başrolünde yer aldığı 'Adı Aylin' adlı oyun için dijital bir perde yaratmış. 16 Şubat'ta prömiyerini yapacak olan 'Adı Aylin'i izlemeye gidenler önce Pirim'in dijital eseriyle karşılaşacakmış.



Seyircileri salonun girişinde karşılayıp içeride devam eden dijital perde için Ünsal, "Salona adım attığınız andan itibaren kendinizi bambaşka bir dünyada hissedeceksiniz" diyor. Ünsal'ı çok etkileyen Seçkin Pirim'in bu eseri, Adı Aylin'in önüne geçmez inşallah!

KOLEKSİYONERE GÖNÜL VERDİ
Ülkemizde koronavirüs yüzünden ilk entübe edilen hastalardan olan İzi Kohen, mucizevi kurtuluşunun ardından tanıştığı bir kadınla, 15 gün sonra nikah masasına oturmuştu. Duydum ki, beş yıl önce boşandığı eski eşi Ebru Kohen de yeni beyaz atlı prensini bulmuş!



Ebru Hanım'ın beş yıl sonra kalbini açtığı kişi, 2013'teki Erol Akyavaş'ın "Kabe" adlı eserine 2 milyon 900 bin lira ödemesiyle herkesin dikkatini çeken iş insanı ve koleksiyoner Melih Arapkir. Yaklaşık üç aydır flört eden, yeni yılı baş başa Cunda'da karşılayan çiftin ilişkisinin ciddi olduğu konuşuluyor. Ebru Hanım, eski eşinin hızına yetişemez tabii ama bu kısa ilişkiden de bir izdivaç çıkabileceği konuşuluyor!

ÜNLÜ SANATÇIDAN YENİ BİR SERGİ
Türkiye'de ve yurt dışında özel müze ve koleksiyonlarda eserleri bulunan ünlü resim sanatçısı Ahmet Özel, yeni eserlerini sanat tutkunlarının beğenisine sundu. Son yıllarda 'İç Sesler, 'İç Manzaralar' gibi kavramlar üzerinden iç dünyasını yansıttığı eserleriyle adından söz ettiren Ahmet Özel'in 'İç Kozmos' adlı sergisi dün Teşvikiye'deki Maji Art Gallery'de açıldı.



Büyük ilgi uyandıran ve açılışa katılan sanatseverlerden övgüler alan sergi, 28 Şubat'a kadar açık kalacak. Bence 'görülmesi gereken sergiler' listenize ekleyin.

OĞLUNUN PEŞİNDEN GİTTİ
1987 Türkiye ikinci güzeli Şebnem Dinçgör, evlat hasretine katlanamayanlardan! Fenerbahçe yöneticisi Mehmet Dereli'den olan oğlu Kerim'i üniversite eğitimi için ağustosta Amerika'ya uğurlayan Şebnem Hanım, 1.5 ay sonra soluğu yanında almıştı.



Sömestir tatili için aralıkta İstanbul'a gelen Kerim, Rhode Island'daki okuluna geri dönmüştü. Duydum ki; Şebnem Hanım, oğluna yakın olmak için dün Miami'deki evine gitmiş! İlerideki müstakbel gelinin vay haline diyorum!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA