Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Tehditler ev sattırdı!

Galatasaray'a 38. başkan olan ve ilk sezonunu yaşayan Başkan Burak Elmas, bir yandan çok kötü giden takımını ayağa kaldırmaya çalışırken bir yandan da işi ailesine tehdide kadar götüren fanatiklerle uğraşmak zorunda kalıyor.



Bir röportajında fanatiklerin,evinin adresini bile verdiğini söyleyen Burak Elmas'ın, bu yüzden mi bilmiyorum ama evini değiştirdiğini öğrendim. Elmas, Beykoz Konakları'ndaki villasını, 3 milyon dolara satmış. Villayı, Oytun Özdoğan adlı bir iş insanı satın almış. Burak Elmas yeni yuvasını nerede kuracak bilmiyorum ve öğrenmek de istemedim. Gerçi bilsem de söylemem.



Çünkü sırf başkanı olduğu takım kötü sonuçlar alıyor diye eşini ve çocuklarını bile tehdit eden, onlara ağıza alınmayacak sözler söyleyen fanatikler varken yeni yuvasının semtini bile söylemem.

OĞLU OLACAK
Modacı Tuba Ergin'in, meslektaşı Selma Çilek Çiftçi gibi plansız hamileliğini ilk bu köşede okumuştunuz. Biri 16, diğeri 9.5 yaşında iki kızı olan Tuba Hanım, bu sürprize çok sevinmiş, hiç düşünmeden üçüncü kez anne olmaya karar vermişti.



Öğrendim ki Tuba-Cem Ergin çiftine, bu kez bir erkek geliyormuş. Kızları gibi oğlunu da Amerika'da dünyaya getirmek isteyen Tuba Hanım, eşi Cem Bey ve kızları ile sömestirde Los Angeles'a gitmiş. Tatil sonu onları İstanbul'a uğurlayan Tuba Hanım, mart sonunda üçüncü kez anne olacakmış. Oğlunu sağlıkla dünyaya getirir inşallah.

'KIZLAR CUMHURİYETİ'
Ender Mermerci'nin 2003'te Lübnan asıllı dolar milyoneri Olivier Reza ile evlenip New York'a yerleşen kızı Yosun Reza, İstanbul'a geldi. En son eylülde, annesinin Bodrum'daki 70. doğum günü partisi için Türkiye'ye gelen Allegra Cemile Hanım, annesini ve kardeşlerini özleyince İstanbul'un yolunu tutmuş.



Derin Mermerci önceki gün, küçük ablası Allegra Cemile Reza, büyük ablası Tansa Ekşioğlu ve ikizleri Mila ve Lal ile birlikte çektirdikleri bir fotoğrafı sosyal medyada paylaştı altına da 'Kızlar Cumhuriyeti' yazdı. Yalnız Kızlar Cumhuriyeti'nde iki eksik vardı; Ender Mermerci ve Yosun Reza'nın kızı Allegra Cemile…

DOĞULU İLE EĞLENCE BAŞLIYOR
İstanbulluların yeni buluşma yeri olan Galataport'ta her geçen gün yeni bir mekan açılıyor. New York'un ünlü bir yeme-içme mekanı da İstanbul'a gelip burada şube açtı. Sokak sanatı ve sokak lezzetleri konseptine sahip olan mekanın eğlenceye de start verdiğini öğrendim.



Mekanda, bu akşam ünlü müzisyen Ozan Doğulu çalacakmış. Şarkıcının dostları da o gece Doğulu'yu yalnız bırakmayacaktır, dolayısıyla çok renkli bir gece olacağına şüphem yok. Boğaz manzarasında eğlenmek isterseniz aklınızda olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA