Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kenan Doğulu’yu ön masada izlemek kişi başı 35 bin TL

Bodrum'da her yaz olduğu gibi yine herkes lahmacun ile ayranın astronomik fiyatlarını konuşuyor ama asıl çenemizi yoracak fiyatlardan kimsenin haberi yok! Şimdi sıkı durun; yarın akşam Asarlık Mevkii'ndeki bir otelde sahneye çıkacak Kenan Doğulu'yu, ön masadan dinlemek için kaç para vermeniz gerekiyor biliyor musunuz? Kişi başı 35 bin lira. Evet; yanlış okumadanız, yazı ile de yazayım; otuz beş bin Türk lirası…



Daha bitmedi; dün Bodrum'daki çok ünlü bir mekanda sahneye çıkan Ajda Pekkan'ı ön sıradan izleyenler, 15'er bin lira ödemiş. Ondan bir gün önce yine aynı mekanda çıkan Komşu'nun assolisti Antonis Remos'u en önden izleyenlerden ise 20'şer bin lira alınmış. Sevdiğiniz bir şarkıcıyı, en fazla iki saat canlı dinlemenin bedeli bu kadar ağır olmamalı. İnsafsız olan şarkıcılar mı yoksa mekan sahipleri mi bilmiyorum artık!



BODRUM'DA SANAT BULUŞMASI

Ünlü iş insanı Hamdi Akın'ın sahibi olduğu ve ünlülerin buluşma yeri haline gelen Bodrum'daki tatil köyünün geçen yaz başlattığı sanat sergilerinde çıtayı yükseltmeye hazırlandığını yazmıştım. Tüm dünyada ses getiren sergilere ev sahipliği yapan Almanya merkezli KÖNİG Galerie ile işbirliği yapan 'Harmony' isimli sergi, önceki gün tatildeki sanatseverlerle buluştu. Küratörlüğünü Selcan Atılgan'ın üstlendiği, yedi uluslararası sanatçının eserlerinin yer aldığı serginin açılışına pek çok ünlü isim katıldı.



7 TEMMUZ'DA 'EVET' DEDİLER

Ekim 2010'da görkemli bir düğünle ikinci evliliklerini yapan turizmci Kerem Tümay ile Merve Arkon'un ikinci kez dullar kervanına katıldığını ilk kez bu köşede okumuştunuz. Bu ayın başında bir gazetede, Kerem Tümay'ın bir süredir flört ettiği diş hekimi Birgül Metin ile sessiz sedasız evlendiğine dair bir haber çıkmıştı; yanlış! Evet; Kerem Tümay ile Birgül Metin ilişkilerini resmileştirdi ama geçen ay değil geçen hafta. Tümay ile Metin, 7 Temmuz'da Montenegro'daki Türk Konsolosluğu'nda bir ömür mutluluğa "Evet" dedi. Uzun lafın kısası; doğrusu hep bu köşede...



BOYUNCA KIZI VAR
Murat Pilevneli, geçen hafta Bodrum Yalıkavak'ta bir sanat galerisi açmıştı. Açılıştaki fotoğraflara bakarken, 2015 yazından bu yana flört ettiği, hem hayat hem de iş arkadaşı olan Aslı Pamir'in yanındaki kız dikkatimi çekti. Meğer o genç kız, Aslı Pamir'in kızı Defne Arıkoğlu'ymuş. Aslı Hanım'ın 2015'te boşandığı Damar Arıkoğlu ile evliliğinden olan kızı, kocaman olmuş. Kendisi gibi şansı da güzel olur inşallah.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA