Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sevgilisi jürideymiş!

Geçen hafta ünlü şef Mehmet Gürs ile klinik psikolog ve yemek yazarı Cemre Torun'un izdivacını müjdelemiştim. Bu müjdenin ardından çiftin ilişkisinin her ikisinin de evli oldukları dönemde başladığı iddia edilmişti.



Önceki gün de bir arkadaşımın verdiği bilgi içime kurt düşürdü! Biliyorsunuz; Mehmet Gürs, 2018 yılında Beyoğlu'ndaki restoranını 'Dünyanın En İyi 50 Restoranı' arasına sokmayı başarmıştı. Peki; bilin bakalım 'Dünyanın En İyi 50 Restoranı'nın Türkiye jürisinde kim varmış? Cemre Tosun



Gürs'ün restoranı bence de çok başarılı ama Cemre Hanım, acaba sevgilisine torpil yapmış mıdır diye düşünmeden de edemedim! Bu arada 18 Temmuz'da bu yılki 'Dünyanın En İyi 50 Restoranı' açıklanacak. Geçen hafta ise 51-100 arasında yer alan mekanlar açıklandı ve Gürs'ün restoranı listede 86. sırada yer aldı. Cemre Tosun'un jüriye üyeliği de halen devam ediyormuş…

İSPANYA'DA ÇİFTE KUTLAMA
Dokuz günlük bayram tatilinde İstanbul'un elitlerinin büyük bir çoğunluğu dümeni Komşu'nun muhtelif adalarına kırarken, Neşet-Şirin Yalçın ve Şirin Hanım'ın ablası Elif Dürüst'ün tatil rotası ise İspanya'ydı.



Bayramı, beş büyük ve onları çevreleyen birkaç küçük adadan oluşan İspanya özerk bölgesi Balear Adaları'nda geçirdiler. Önceki gün 25. evlilik yıldönümlerini kutlayan Yalçın çifti, sosyal medyadan mutluluk pozlarını paylaşırken, 52 yaşına merdiven dayamasına rağmen halen genç kızları imrendiren bir fiziğe sahip olan Elif Dürüst de paylaşımları ile düşman çatlattı.

SEVGİLİLERİYLE BAYRAM YAPTILAR
12 yıllık evliliklerini geçen yıl dostça bitiren ve çocukların tatillerinde birlikte olmaya özen gösteren Didem Sarı ile İzzet Antebi, bu kuralı mayıs ayında bozmuştu. Ex çift, bayramda da bir araya gelmedi. İzzet Antebi, oyuncu sevgilisi Tuvana Türkay ile Marmaris'te tatil yapıyor.



Boşanmanın ardından iş insanı Sefer Kalkavan ve DJ Birol Giray ile flört eden Didem Sarı da bayramı, adını öğrenemediğim yeni sevgilisiyle Bodrum'da geçiriyor. Arkadaşım Ersin Al, Didem Sarı ile 1982'li sevgilisini bir otelin iskelesinde samimi bir şekilde görüntülemiş. Sevgilileriyle bayram yapan ex eşler, oldukça mutlu gözüküyor.

SORUMLULUK ALMAK İSTEMEDİLER
2008'DE kurdukları ev tekstil markasını büyütmeye devam eden Caroline Koç ile Banu Yentür, Yalıkavak'ta da bir şube açmıştı. Ortaklar, 22 Temmuz'da yeni mağazalarında davet verecekti.



Ancak Kovid-19 vakalarındaki artış ortakları korkuttu! Davetlilerine, "Hiçbir kıymetli misafirimizin sağlığıyla ilgili risk alacağı bir duruma sebep olmayı doğru bulmuyoruz. Katılımınız ile onurlandıracağınız başka davette bir arada olmak dileğiyle" yazan mesaj gönderip daveti iptal ettiklerini bildirdiler. Bravo…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA